TICKETS

LEFT OF THE DIAL 2020 = UITVERKOCHT!

Blind-ticket €30 (UITVERKOCHT)
Bootticket €7,50 (UITVERKOCHT)
Groepsticket (6 personen): €150 (UITVERKOCHT)

Wil je op de hoogte gebracht worden in het geval dat het festival in grotere vorm, zonder 1.5 meter afstand, plaats kan vinden, kun je je aanmelden voor de wachtlijst via waitlist@leftofthedial.nl

EXTRA INFORMATIE OVER LEFT OF THE DIAL 2020
Zoals we al eerder hebben laten weten, hopen we nog steeds heel erg dat Left of the Dial in de oude vorm door kan gaan. Tegelijkertijd zijn we volop bezig met de voorbereidingen van een festival waarin alle bezoekers op 1,5 meter-afstand van elkaar de bands kunnen bekijken. Dat gaat helaas niet lukken op de locaties die we normaal gesproken zouden gebruiken, die zijn simpelweg te klein. Er zijn dus twee mogelijkheden: Mochten de regels niet zijn versoepeld in oktober, dan zal Left of the Dial dit jaar in de Maassilo plaatsvinden. Een prachtige plek, goed bereikbaar met de metro vanaf Centraal Station en ruim genoeg om jullie allemaal te verwelkomen. Mochten de regels wél worden versoepeld, gaan we terug naar het centrum van Rotterdam.

We snappen dat zoveel onzekerheid voor een ieders mentale voorbereiding niet ideaal is, maar we hopen dat jullie er begrip voor hebben dat we er alles aan doen om het festival zo leuk, veilig, sfeervol en geweldig mogelijk te maken.

Left of the Dial is een showcasefestival voor alternatieve muziek dat op 16 en 17 oktober plaatsvindt in de binnenstad van Rotterdam. Aanmelden voor de wachtlijst kan via waitlist@leftofthedial.nl.

Juist nu werken we er met onverminderde energie en extra veel zin aan om ervoor te zorgen dat Left of the Dial 2020 het mooiste festival ooit wordt.