FAQ

WHEN
WHERE
TICKET
COVID-19
OTHER INFO

De meest gestelde vraag is: Gaat Left of the Dial nog door? Het antwoord daarop is: Left of the Dial gaat zeker door zolang de huidige maatregelen niet heel erg worden aangescherpt. We zijn zo’n beetje op alles voorbereid en op dit moment kan Left of the Dial gewoon plaatsvinden, maar als er ineens een totale lockdown komt, houdt alles op. Daar gaan we niet vanuit natuurlijk, we rekenen erop jullie in oktober gewoon te zien!

Desalniettemin is er nog veel onzekerheid over wat er straks precies wel en niet mag. Om jullie toch een beetje voor te bereiden, hebben we alvast wat zaken op een rij gezet. Daarbij is dit belangrijk:

  • Alle regels die we nu noemen, zijn gebaseerd op het huidig geldende protocol. Mochten daar aanpassingen in komen, dan passen wij daar direct ons beleid op aan.
  • We zijn heel erg afhankelijk van twee dingen: de situatie in de wereld (logisch) en jullie medewerking. Als jullie je niet aan de regels houden, dan kan het een heel kort festival worden. Hou dus alsjeblieft heel goed je mail in de gaten. We sturen regelmatig updates zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

 

Laatste update: 21-9-2020