MERCH MINIMART

Natuurlijk komt de Merch Minimart terug in 2024! De exacte locatie en openingstijden maken we later bekend.

STEUN ARTIESTEN – KOOP MERCH
In de Merch Minimart kun je terecht voor:
– Band merchandise
– Print-to-order T-shirts
– Lp’s en cd’s
– Magic Eye-posters
– Het Left of the Dial Magazine
– Festival merchandise

OPENINGSTIJDEN 
Donderdag nog niet bekend
Vrijdag nog niet bekend
Zaterdag nog niet bekend

LAAT JE EIGEN SHIRT BEDRUKKEN
Heb je zelf een shirt dat je wil laten bedrukken? Geen probleem! Voor €5 per ontwerp drukken we elk gewenst logo, of afbeelding op je shirt, tas of jas. Wil je 5 bands op één shirt, regelen we! Let alleen op dat de stof tegen de hitte van de pers moet kunnen, verder bedrukken we alles voor iedereen!

LET OP! In de Merch Minimart kun je alleen met pin betalen!

WACHT NIET LANG
Belangrijk om te weten: Bands bepalen zelf welke spullen ze verkopen en vooral ook wanneer ze iets verkopen. Als een band door moet naar een volgende show, kan het zijn dat ze al vroeger op de avond hun spullen meenemen. En omdat bands allemaal op verschillende momenten aankomen, verandert het aanbod steeds. Wacht daarom niet te lang met een bezoekje aan de Merch Minimart en kom regelmatig even langs om te kijken of er nieuwe spullen zijn!

BEWAARSERVICE
Geen zin om de hele avond met je aankopen rond te sjouwen? Geen probleem, de Merch Minimart biedt ook een bewaarservice zodat jij de hele avond je handen vrij hebt. Vlak voor je naar huis gaat, haal je je spullen op. Dus koop zoveel je kunt, dan kunnen de bands weer een nieuwe plaat opnemen!

EXTRA SERVICE VOOR ONZE ARTIESTEN
De Brexit heeft het voor Engelse artiesten een stuk lastiger en vooral duurder gemaakt om merchandise mee te nemen naar Left of the Dial Rotterdam. Omdat het een belangrijke bron van inkomsten is voor artiesten, hebben we een oplossing bedacht. Bands hebben ons een ontwerp gestuurd en op het festival drukken we ter plekke shirts voor de bezoekers. Dat betekent dat jouw favoriete ontwerp verkrijgbaar is in elke maat en kleur. Uiteraard gaan de opbrengsten van de T-shirts naar de betreffende artiest en hoeven bands ons niet te betalen voor deze service. Zo hoeven zij geen invoerkosten te betalen, kun jij een band steunen én gaan we verspilling tegen, want door het printen-op-bestelling-systeem blijven er geen onverkochte shirts in ons winkeltje hangen. 

Niet op het festival aanwezig? Bezoek onze webshop

Of course the Merch Minimart will open its doors once again in 2024! Location and opening hours are TBC, we'll let you know soon!

BUY MORE MERCH

At the Left of the Dial Minimart  you can buy:
- Band merchandise
- Print to order T-shirts
- vinyl/CDs
- Magic Eye posters
- The Left of the Dial Magazine
- Festival merch

OPENING HOURS:
Thursday TBA
Friday TBA
Saturday TBA

BRING YOUR OWN T-SHIRT
Do you want to bring your own shirt and have something printed on it? No problem! We charge €5 per design and we can print any desired logo or image on your shirt, bag or jacket. Even if you want 5 band logos on one shirt, we'll arrange it! Please note that the fabric must be able to withstand the heat of the press, otherwise we print anything you’d like!

Please note: at the Merch Minimart you can only pay by card.

LET ME HOLD YOUR BAG
Don't want to carry those full bags all night? Don't worry, the Merch Minimart is happy to hold on to your purchases till the end of the festival.

PLEASE NOTE:
Bands are free to sell whatever they want and, more importantly, whenever they want. If they have to leave the festival early to go to a next show, they might stop selling their merchandise long before closing time, so hurry to The Merch Minimart as soon as you can and check back a few times for new items!

AN EXTRA SERVICE FOR OUR ARTISTS
Brexit and travel restrictions have made it a lot more difficult for artists to bring merch to the festival, but Left of the Dial has the perfect solution! At the festival we will be printing band shirts to order. From all bands that have sent us a design, we will be able to print a custom T-shirt just for you in a size and colour of your choice. Naturally, all profits from the shirts will be for the artists (we don't charge them anything for this service), so support them and buy as much as you possible can!

In the Merch Minimart you can also buy Left of the Dial-merchandise, so the shop is definitely worth a visit!

Not at the festival? Check our webshop!