KARAOKE BAR

Elke avond verandert Bar3 in een karaokebar. Benieuwd welke beroemde evergreens de Left of the Dial-artiesten zingen als ze klaar zijn met hun officiële optredens? Of beschouw jij jezelf als een rockster? Kom naar de Karaokebar! Hosted by The Worst Karaoke

Karaokebar
Bar3/Nieuwe Binnenweg 19
Donderdag van middernacht tot ongeveer 02.00 uur
Vrijdag van 22.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag van middernacht tot ongeveer 02.00 uur

Every night Bar3 turns into a Karaoke Bar. Curious to find out which famous evergreens the Left of the Dial artists sing when they’re done with their official performances? Or do you consider yourself some what of a rockstar? Come to the Karaoke Bar! Hosted by The Worst Karaoke

Karaoke Bar
Bar3/Nieuwe Binnenweg 19
Thursday from midnight ‘til 2-ish
Friday from 10PM 'til 11PM
Saturday from midnight ‘til 2-ish