Volunteer at Left of the Dial

Net als tijdens voorgaande jaren zijn enthousiaste vrijwilligers een onmisbaar onderdeel van de Left of the Dial Crew. Wil jij onderdeel zijn van de crew door te komen vrijwilligen? We zijn nog opzoek naar wat extra hulp! In ruil voor vrijwilligerswerk tijdens het festival, ontvang je een gratis kaartje.

-> Meld je hier aan <-

Bij vragen, voel je vrij om te mailen naar crew@leftofthedial.nl

Just like during previous editions, enthusiastic volunteers are a vital part of the crew to make the festival happen. Do you want to be part of the Left of the Dial crew by joining our group of volunteers? We're still looking for some extra help! In exchange for helping out at the festival, you get a free festival ticket!

-> Apply here <-

If you have any questions, feel free to send an e-mail to crew@leftofthedial.nl