Lijnenkaart 2019

Om jullie op weg te helpen met het maken van een keuze in het programma, zijn er op de website 5 lijnen in het programma aangebracht. Bekijk de lijnenkaart hier in het groot

𝗟𝗶𝗷𝗻 𝗔 – 𝗗𝗲 𝗿𝘂𝘀𝘁𝗶𝗴𝗲𝗿𝗲 𝗹𝗶𝗷𝗻 (Spotify playlist)
Voor iedereen die de avond niet al te wild wil doorbrengen, is er de wat meer toegankelijke lijn A: kies je artiesten uit deze lijn, dan krijg je singer-songwriters en bands met een soms een folky geluid, wat soulvolle rock met hier en daar een twang en ook nog wat elektronische invloeden.

Denk aan: Animal Collective, Phoebe Bridgers, Wilco, Elliott Smith, ArcadeFire, Sparklehorse

𝐋𝐢𝐣𝐧 𝐁 – 𝐃𝐞 𝐬𝐭𝐞𝐯𝐢𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐞𝐥𝐢𝐣𝐧 (Spotify Playlist)
Hoeft het niet al te hard, maar mag het voor jou wel iets minder zoetsappig? In lijn B vind je de beste indierock met af en toe wat elektronica die perfect past op elk festival.

Denk aan: TV on the Radio, Death Cab For Cutie, Talking Heads, Franz Ferdinand, Deerhunter, Pixies

𝐋𝐢𝐣𝐧 𝐂 – 𝐃𝐞 𝐢𝐧𝐝𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐣𝐧 (Spotify Playlist)
De wereld is niet altijd even eerlijk en dat uiten de bands in lijn C in hun muziek. Ze zijn soms politiek betrokken, soms gewoon algemeen boos. Verwacht veel engagement, praatzang die tegen spoken word-performances aan zit, en het is niet allemaal even hard, maar het kan er bij sommige acts flink op gaan. Oordoppen in, vuisten in de lucht!

Denk aan: Sonic Youth, Sleaford Mods, METZ, IDLES, Stiff Little Fingers, PJ Harvey

𝐋𝐢𝐣𝐧 𝐃 – 𝐃𝐞 𝐦𝐞𝐞𝐛𝐫𝐮𝐥𝐥𝐢𝐣𝐧 (Spotify Playlist)
Wil je liedjes meebrullen in de pit? Volg lijn D en je wordt op je wenken bediend. De basis is rock, maar dan met met catchy refreintjes die ervoor zorgen dat je je longen vrolijk uit je lijf wil schreeuwen.

Denk aan: Ramones, Black Rebel Motorcycle Club, The Strokes, Arctic Monkeys, The Hives, Gang of Four, DEVO

𝐋𝐢𝐣𝐧 𝐄 – 𝐃𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞(𝐫𝐞) 𝐥𝐢𝐣𝐧 (Spotify Playlist)
Hou je van lang uitgesponnen en (licht) psychedelisch muziek? Mag het voor jou best een beetje experimenteel, of het nu rustig of hard is? Zoek de lijn E-bands op in het blokkenschema en verdwaal in een mysterieuze wereld.

Denk aan: Can, Swans, Stereolab, Tool, King Gizzard & The Lizzard Wizzard, Goat