TICKET

Zijn er nog tickets verkrijgbaar voor Left of the Dial?
Helaas, door de huidige maatregelen kunnen we (veel) minder mensen kwijt en daardoor is het festival al uitverkocht. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Als er nog tickets in de verkoop gaan hoor je het meteen. Ook kun je op Ticketswap een alert instellen, mocht er iemand zijn/haar kaartje willen verkopen, dan krijg je daar bericht van.

Ik sta op de wachtlijst, wanneer hoor ik of er nog kaarten zijn?
Helaas kunnen we daar geen zinnig woord over zeggen, want dat is van veel dingen afhankelijk. We zijn nog steeds bezig om te bepalen hoeveel mensen we precies kwijt kunnen in de Maassilo onder de huidige regelgeving. We weten ook nog niet van alle bands met hoeveel mensen ze afreizen en dit gaat allemaal invloed hebben op of het nog mogelijk is om extra kaarten te verkopen.
Als je op de wachtlijst staat, krijg je in elk geval wél als eerste de mogelijkheid om voor volgend jaar een ticket te kopen. Daar heb je nu weinig aan natuurlijk, maar dat is zo’n beetje het enige dat we nu voor jullie kunnen doen!

Is er dit jaar geen “Sharing is Caring”, kan ik mijn ticket niet doorgeven?
Voorgaande jaren kon je inderdaad gebruik maken van deze service om je polsbandje door te geven als je maar één dag aanwezig kon zijn. Dit jaar is alles anders, dus dat ook. Om zoveel mogelijk contact te vermijden, krijgen jullie geen polsbandjes, maar per dag een ticket. Je moet dus beide dagen een (ander) ticket bij je hebben om te laten scannen. Uiteraard ben je wel vrij om één van die dagtickets door te geven aan iemand anders.

Moet ik de tickets uitprinten?
Nee, we kunnen de tickets vanaf je telefoon scannen. Zet je scherm op de hoogste helderheid, dan gaat het ’t snelst.

Krijg ik mijn geld terug als de line-up verandert?
Nee, de line-up is altijd aan verandering onderhevig en als er bands afzeggen, geven wij geen restitutie.

Krijg ik mijn geld terug als het festival niet doorgaat?
Absoluut, als de (lokale) overheid op voorhand al besluit dat het festival om welke reden dan ook niet door mag gaan, betalen wij je ticket terug. Moet het festival echter gedurende het weekend worden stopgezet, omdat de bezoekers zich niet aan de regels houden, kunnen wij niks terugbetalen. Dus alsje-, alsje-, alsjeblieft, gedraag je!