Sharing is Caring

Left of the Dial is een weekendfestival waarvoor alleen passe-partouts worden verkocht, omdat de bands op vrijdag en zaterdag allemaal meer dan de moeite van het bekijken waard zijn. Toch snappen wij best dat er iets kan gebeuren, waardoor je maar één dag aanwezig kunt zijn. Daarom hebben we een speciale doorgeef-service. Maak je alleen op vrijdag gebruik van je passe-partout? Wij zorgen ervoor dat er zaterdag iemand anders gebruik kan maken van je kaartje!

Hoe werkt het?
Op vrijdagavond na de laatste band (of eerder, mag ook) meld je je bij de servicebalie om je polsbandje in te leveren. Wil je zelf je polsbandje doorgeven, dan krijg je gelijk een gloednieuwe mee. Ga je de persoon niet meer zien, dan kun je de naam doorgeven en dan kan hij/zij zaterdag zelf het polsbandje komen ophalen. Geen gedoe met proberen het bandje van je pols af te wurmen zonder het te breken, sharing is caring, dus wij regelen het voor je.

Heb je helemaal niemand om je passe-partout aan door te geven, maar vind je het zonde als er geen gebruik van wordt gemaakt? Geef ons dan je polsbandje en wij zorgen dat het bij een minderbedeelde muziekliefhebber terechtkomt.

Let op! Je krijgt dus geen geld terug voor het inleveren van je polsbandje!