OTHER INFO

Hoe kan ik betalen in de Maassilo?
Om opstoppingen bij de bar te voorkomen, werken we met drankmunten. Deze kun je van tevoren al bestellen en dan liggen ze klaar bij de entree. Meer informatie daarover volgt nog. Natuurlijk kun je ook nog munten bij pinnen in de Maassilo.
Heb je aan het eind van het festival munten over, dan kun je die uiteraard weer inleveren. Hoe dat precies in z’n werk gaat, hoor je nog van ons. In elk geval staat vast dat als je vergeet om je munten in de Maassilo in te leveren, je ze nog de hele maand oktober in Rotown kunt gebruiken!
Het eten kan met munten of met pin worden betaald. We proberen ook een pin voor de merchandise te regelen, maar met zoveel bands kan het zijn dat precies jouw favoriet liever cash ontvangt voor een shirtje. We proberen dit nog ruim voor het festival begint duidelijk te hebben!

Wat is er te eten in de Maassilo?
Het compleet vleesloze menu vind je HIER! Wij hebben al voor mogen proeven en het is echt heerlijk en ook niet onbelangrijk: zeer schappelijk geprijsd!

Serieus? Alleen vegetarisch eten?
Ja, serieus alleen vegetarisch eten. Dierenwelzijn vinden wij net zo belangrijk als goede muziek, dus het was voor ons een logische keuze om alleen met diervriendelijke leveranciers te werken. Geloof ons, zelfs de meest verstokte vleeseter gaat het eten tijdens Left of the Dial lekker vinden. En als je echt niet zonder denkt te kunnen, dan ga je maar naar de shoarmatent aan de overkant.

Is er een garderobe in de Maassilo?
Je kunt tegen betaling van €3 (+ €2 borg) gebruik maken van een locker.

Kan ik tussendoor naar buiten?
We hebben geweldige bands en het lekkerste eten, dus waarom zou je dat willen? Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar als jij tijdens het festival de Maassilo uit (en weer in) wil, kan dat natuurlijk. Haal wel even bij de portier een stempel. Die krijg je niet automatisch bij binnenkomt, omdat we proberen direct contact zoveel mogelijk te vermijden. Let ook goed op dat je de aangegeven looproute volgt en de juiste in- en uitgang gebruikt.

Is de Maassilo toegankelijk voor rolstoelen?
De begane grond en de bovenzalen zijn prima toegankelijk voor rolstoelen. De kelder is alleen bereikbaar met een trap, maar kom je met een rolstoel en wil je per se een band in de kelder zien, dan willen we met alle liefde wat sterke mensen regelen die je naar beneden helpen.

Let op! Om de Maassilo te betreden met een rolstoel, moet je gebruik maken van een andere ingang. Om je bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we je ons te mailen, dan kunnen we zorgen dat er iemand klaarstaat om je naar binnen te begeleiden.