NEWS

UPDATE 6 JUNI
De ticketverkoop gaat hard!

Er worden alleen 3-dagen tickets verkocht en die zijn voor €35 verkrijgbaar. De ticketverkoop is de afgelopen weken heel hard gegaan en er zijn nog maar 50 tickets beschikbaar en daarna is Left of the Dial echt helemaal uitverkocht. Misschien heeft iedereen die erbij wil zijn allang zijn kaartje en duurt het nog weken voor die laatste tickets weg zijn, maar zoals het nu gaat moet je snel zijn!

Iedereen die het festival vorig jaar al heeft gevolgd, weet dat wij er álles aan doen om ervoor te zorgen dat Left of the Dial hoe dan ook een feest wordt en dat we ons uiterste best doen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden. Zodra we meer kunnen vertellen over onze plannen, zullen we dat direct doen, maar dat we drie dagen lang iets moois voor jullie gaan organiseren in oktober, dat is in elk geval zeker!

UPDATE 30 APRIL

We hebben goed nieuws voor jullie! Om vorig jaar goed te maken, hebben we besloten om een ​​extra dag aan het festival toe te voegen; Left of the Dial 2021 vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 oktober. Dit betekent meer bands, meer podia en meer gezelligheid!

Met alle recente ontwikkelingen zijn we ervan overtuigd dat er dit jaar een evenement op volle capaciteit kan worden gerealiseerd in het centrum van Rotterdam, dus we werken er hard aan om je een veilig en geweldig festival te bezorgen. We verkopen alleen passe-partouts voor 3 dagen en het goede nieuws is dat ze nog steeds beschikbaar zijn voor slechts €30. De ticketprijzen gaan omhoog op 1 juni, dus als je zin hebt in 3 dagen feesten met de beste nieuwe alternatieve bands, koop dan nu je kaartje! En let op: je loopt uiteraard geen risico als je een kaartje koopt. Als Left of the Dial om wat voor reden dan ook niet door kan gaan, krijg je je geld volledig terug. Beloofd! Tickets >

Eerder werden al The Cool Greenhouse (UK), Home Counties (UK), Joe & The Shitboys (FO), Juniore (FR), Langkamer (UK), Legss (UK), Moa Moa (UK), Souki (UK) ) en The Pleasure Dome (UK) bevestigd voor het festival en op dinsdag 1 juni zullen we de eerste gloednieuwe namen bekendmaken en zoals gezegd, zal de ticketprijs die dag omhoog gaan, dus kom er snel bij voor het beste beschikbare tarief!

UPDATE 15 OKTOBER

Zaterdag (17 okt) om 22.15 uur kon je in een parallel universum stappen om Left of the Dial 2020 alsnog mee te maken! We wilden jullie toch graag laten zien hoe het was geweest als we wél allemaal in de Maassilo hadden gestaan en dat kan via ons YouTube-kanaal. Daar kun je live meekijken naar Left of the Dial TV. En het was geweldig (hopen we)!

 

UPDATE 13 OKTOBER – 19.30 UUR

LEFT OF THE DIAL 2020 GAAT NIET DOOR

We zijn er kapot van. Het was misschien tegen beter weten in, maar we hebben heel lang geloofd dat we Left of the Dial ook in deze tijd op een veilige manier zouden kunnen organiseren. Nu er op het allerlaatste moment toch weer nieuwe maatregelen zijn gekomen, kunnen we niet anders dan het festival cancelen.  Kaarthouders krijgen zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen.

Zenuwslopende periode
Met het stopzetten van het festival komt er ook een einde aan een lange, zenuwslopende periode. Natuurlijk, gezondheid voor alles en er zijn veel belangrijkere zaken in het leven, maar voor ons was het festival een baken van licht in een gitzwarte tijd. Iedereen die aan Left of the Dial meewerkt, doet dat uit een diepgewortelde liefde voor muziek. Dat wij vanaf maart ons normale werk van concerten organiseren amper meer hebben kunnen uitvoeren, is ons zwaar gevallen en wat was het fijn dat we met Left of the Dial bezig konden zijn. Al was het elke dag spannend, zeker de afgelopen weken, of al dat werk niet voor niks zou zijn.

Hobbelpaarden
Het was een geweldig festival geworden. We zijn nog steeds bijzonder trots op de line-up. We hadden jullie niet alleen graag de bands laten zien, maar ook de zeven zalen van de Maassilo. Dat iedereen tijdens de optredens moest zitten, daar konden we prima mee leven. Dat staat nu eenmaal in het protocol. Maar er staat nergens waaróp je dan moet zitten. En dus hadden we een zaal met rolstoelen, een zaal met hometrainers en zelfs een zaal met alleen maar hobbelpaarden. Het was echt spectaculair geworden.

Het heeft niet zo mogen zijn. Op dit moment kijken we naar de mogelijkheid om alsnog wat live-sessies op te nemen, zodat we jullie toch nog wat kunnen laten zien van de line-up. Of dat gaat lukken? We weten het echt niet. Zodra we daar ook maar iets zinnigs over kunnen zeggen, zullen we het direct doen. We gaan nu eerst ons verdriet verdrinken en dan gaan we gewoon weer aan de slag.

Bedankt!
Voor nu rest ons niks anders dan iedereen die meegewerkt heeft aan Left of the Dial te bedanken. Alle bands, de vrijwilligers, de technici, de productie- en barmensen, maar vooral ook alle kaartkopers: bedankt voor enorme enthousiasme en voor het vertrouwen om tot op het laatste moment te geloven dat Left of the Dial gewoon zou gaan gebeuren. Het was ons toch maar mooi bijna gelukt!

Blijf veilig, blijf gezond, pas goed op elkaar. Ooit wordt alles weer normaal en dan zien we elkaar weer terug.

Heel veel liefs,

Team Left of the Dial