Bands on a Boat

Helaas, Bands on a Boat is uitverkocht! Wel kunnen we je nog op een wachtlijst plaatsen, komt er een plekje vrij, krijg je direct bericht.

Mail ons voor de wachtlijst

Er zijn weinig dingen zo Rotterdams als onze haven. En hoe kun je die nu beter bekijken dan vanaf een boot! Op zaterdagmiddag verwelkomt Left of the Dial je aan boord van Boot3 om een tochtje over de Maas te maken. In ongeveer twee uur krijg je Rotterdam op z’n mooist te zien. En dat niet alleen, er spelen ook nog Left of the Dial-bands én er is een bar. Wat wil een mens nog meer…

LAATSTE BELANGRIJKE INFO OVER BANDS ON A BOAT

LINE-UP
De bands die op de boot zullen spelen zijn bekend! De Russische band GNOOMES, de verwilderde post-punknoise-band LUMER en Dominic Wolf met zijn fraaie en expressieve lo-fi pop.

OPSTAPPLAATS EN -TIJDEN:
Adres: Boompjes 750
Dat is op loopafstand van (metro)station Blaak, ongeveer ter hoogte het oude Waterfront. Dit is ook het eindpunt van de boottocht.
De boottocht duurt ongeveer 2 uur.

14.15 – 14.45 uur – Opstap (Boompjes 750)
14.45 uur – Reservelijst
15.00 uur – Vertrek boot
17.00 uur – Eind boottocht (Boompjes 750)

LET OP: Zorg dat je écht tussen 14.15 en 14.45 uur op de boot aanwezig bent, anders vergeven we je ticket aan iemand die op de reservelijst staat.
Heb je nog geen ticket, dan kun je dus op goed geluk naar de Boompjes 750 komen. Als je daar om 14.45 uur paraat staat en er zijn plekjes over, mag je mee!

BETAALMOGELIJKHEDEN
Op de boot moet je betalen met munten. Deze kun je op de boot kopen, met zowel PIN als cash. LET OP: je kunt alleen munten per 4 stuks halen en deze kun je aan het eind van de rit NIET meer inleveren. Dat vinden wij ook stom, maar daar kunnen we helaas niks aan doen. Koop dus een beetje met beleid muntjes, werk samen of deel ze vriendelijk met je buurman of -vrouw. 4 munten kosten €11,50.

ID
Om het barpersoneel zo snel mogelijk te kunnen laten werken, moet je een stempel hebben om alcohol te kunnen bestellen. Deze delen we bij het instappen uit, maar uiteraard alleen aan mensen die met een geldig ID kunnen aantonen dat ze 18+ zijn. Zorg dus dat je je ID klaar hebt!

GARDEROBE

Er is een garderobe waar je je jas op kan hangen, deze is niet bewaakt.

ROKEN
Je mag alleen buiten op het dek roken. Er zijn geen sigaretten verkrijgbaar op de boot.

BESCHERM JE OREN
Bij hoge geluidsdrukken is het slim om oordoppen te gebruiken. Zo hoor je goed de muziek, kun je nog steeds communiceren met je medebezoekers én bescherm je ook nog je gehoor. Er zijn geen oordoppen op de boot aanwezig, dus zorg dat je ze meeneemt!

LEFT OF THE DIAL
LET OP: Je bootticket geeft geen toegang tot het festival ’s avonds. Wil je dus naar Left of the Dial, zorg dan dat je daar apart nog even tickets voor bestelt.