Slumb Party (UK)

Date

19-10-2019

Location

V11

Showtime

21.10 - 21.50 u

Slumb Party klinkt een beetje alsof Lydia Lunch, Roxy Music en XTC met elkaar in een speels kussengevecht zijn geraakt. De hoekige dansbare ritmes, snerende saxofonen, blaffende zangeres en gitzwarte gitaaruitbarstingen zijn de delen van een verrassend aanstekelijke som. Voor zo’n band wil je zo lang mogelijk opblijven en op Left Of The Dial weet je meteen hoe laat het is voor deze naargeestige plechtigheid.

 

Nospray Presents
Nospray is het nieuwe geluid in de Rotterdamse underground. Het is een collectief van drie Rotterdammers die in de donkerste hoeken van het wereldwijde web graven naar de meest toffe bands en ervoor zorgen dat deze bands in Rotterdam spelen. De nadruk ligt op de hedendaagse punk-, post-punk-, garage- en wavemuziek, maar andere geluiden die volgens hen in dezelfde geest liggen zullen ze niet schuwen.

 

Het collectief bestaat uit Timo Croes en Lukas Jansen van de band Pig Frenzy en Gary van Niks van Spazz Records. Sinds juni 2019 heeft het trio internationale bands naar Rotterdam gehaald zoals Powerplant (UK), Marbled Eye (US), Funeral State (UK) en Never (UK) en Nederlandse bands als Daisy Daisy en Pressure Pact.

Share on: