Lumer (UK)

Date

19-10-2019

Location

V11

Showtime

00.00 - 00.40 u

De militante, verwilderde post-punknoise van Lumer is zéker niet een uit de lucht gegrepen verzinsel. Deze band komt uit de grauwe grijze industriestad Hull, volgens populaire opinie de stinkende oksel van het Verenigd Koninkrijk. Voor de bandleden van Lumer is het echter een warm bad: de perfecte bakermat voor hun no-nonsens spijkerharde sound. Het onbesuisde pak rammel op Left Of The Dial die je wist dat zou komen.

 

Nospray Presents
Nospray is het nieuwe geluid in de Rotterdamse underground. Het is een collectief van drie Rotterdammers die in de donkerste hoeken van het wereldwijde web graven naar de meest toffe bands en ervoor zorgen dat deze bands in Rotterdam spelen. De nadruk ligt op de hedendaagse punk-, post-punk-, garage- en wavemuziek, maar andere geluiden die volgens hen in dezelfde geest liggen zullen ze niet schuwen.

 

Het collectief bestaat uit Timo Croes en Lukas Jansen van de band Pig Frenzy en Gary van Niks van Spazz Records. Sinds juni 2019 heeft het trio internationale bands naar Rotterdam gehaald zoals Powerplant (UK), Marbled Eye (US), Funeral State (UK) en Never (UK) en Nederlandse bands als Daisy Daisy en Pressure Pact.

Share on: