Cry (BE)

Date

19-10-2019

Location

V11

Showtime

22.40 - 23.20 u

Synthpunk die je vastgrijpt als een vleeshaak, dat is de pijnlijke waarheid achter dit strijdvaardige trio uit Brussel. We zien de ellende van de wereld tegenwoordig in realtime op onze schermpjes voorbij razen, en die opeenstapeling van pure onvrede heeft nu eenmaal een uitlaatklep nodig. De tranen van een krokodil huilt CRY daarom bepaald niet, maar de band beschikt wel over dezelfde bijtkracht en de vastberadenheid om het prooi op alle mogelijke manieren te verslinden. Geváárlijk!

 

Nospray Presents
Nospray is het nieuwe geluid in de Rotterdamse underground. Het is een collectief van drie Rotterdammers die in de donkerste hoeken van het wereldwijde web graven naar de meest toffe bands en ervoor zorgen dat deze bands in Rotterdam spelen. De nadruk ligt op de hedendaagse punk-, post-punk-, garage- en wavemuziek, maar andere geluiden die volgens hen in dezelfde geest liggen zullen ze niet schuwen.

 

Het collectief bestaat uit Timo Croes en Lukas Jansen van de band Pig Frenzy en Gary van Niks van Spazz Records. Sinds juni 2019 heeft het trio internationale bands naar Rotterdam gehaald zoals Powerplant (UK), Marbled Eye (US), Funeral State (UK) en Never (UK) en Nederlandse bands als Daisy Daisy en Pressure Pact.

Share on: