Bront (BE)

Date

19-10-2019

Location

V11

Showtime

19.40 - 20.20 u

Veel is er niet bekend over Bront. Het enige wat we weten is dat het garagepop is, gemaakt door ene Brent in zijn eigen slaapkamer, met de feel van een ‘turquoise tintenkiller’. Oja, zingen kan hij volgens hemzelf niet, maar hij doet het toch. Nieuwsgierigmakend is het zonder twijfel. Bindend advies: haal je turquoise kledij uit de kast en ondervind de muziek van Bront gewoon aan den lijve.

 

Nospray Presents
Nospray is het nieuwe geluid in de Rotterdamse underground. Het is een collectief van drie Rotterdammers die in de donkerste hoeken van het wereldwijde web graven naar de meest toffe bands en ervoor zorgen dat deze bands in Rotterdam spelen. De nadruk ligt op de hedendaagse punk-, post-punk-, garage- en wavemuziek, maar andere geluiden die volgens hen in dezelfde geest liggen zullen ze niet schuwen.

Het collectief bestaat uit Timo Croes en Lukas Jansen van de band Pig Frenzy en Gary van Niks van Spazz Records. Sinds juni 2019 heeft het trio internationale bands naar Rotterdam gehaald zoals Powerplant (UK), Marbled Eye (US), Funeral State (UK) en Never (UK) en Nederlandse bands als Daisy Daisy en Pressure Pact.

Share on: