16 new artists announced!

Vol trots zijn we vandaag bij je terug met een nieuwe lading artiesten die staan te popelen om in oktober naar Rotterdam te komen! Vandaag toegevoegd aan de line-up voor Left of the Dial 2024: Automotion (UK) • Crackups (BE) • Ebbb (UK) • ENOLA (AU) • Flip Top Head (UK) • ladylike(UK) • Liz Lawrence (UK) • Lover’s Skit (SE) • Low Girl (UK) • Meryl Streek(IE) • Moleskine (FR) • PleasureInc. (UK) • Polevaulter (UK) • Sam Akpro(UK) • Sloe Noon (DE) • Van Houten (UK)

De muziek van de nieuwe artiesten kun je uiteraard beluisteren via de officiële Left of the Dial playlist & mixtapes op Spotify & YouTube.
Kaarten zijn voor €60 verkrijgbaar via www.leftofthedial.nl/tickets

Er komen nog veel meer geweldige artiesten bij én over een paar weken gaat ook Bands on a Boat in de voorverkoop (alleen toegankelijk met een Left of the Dial-passe-partout), dus noteer vast in je agenda:

  • Maandag 15 april – klaar gaan zitten voor de kaartverkoop van Bands on a Boat
  • Maandag 22 april – tijd vrijmaken om nog meer geweldige nieuwe bands te luisteren

We're very proud to present you the next wave of artists announced for Left of the Dial 2024: Automotion (UK) • Crackups (BE) • Ebbb (UK) • ENOLA(AU) • Flip Top Head (UK) • ladylike (UK) • Liz Lawrence (UK) • Lover’s Skit(SE) • Low Girl (UK) • Meryl Streek (IE) • Moleskine (FR) • PleasureInc. (UK) • Polevaulter (UK) • Sam Akpro (UK) • Sloe Noon (DE) • Van Houten (UK)

You can dive into the newly announced artists' music via our official Left of the Dial playlist & mixtapes on Spotify & YouTube.
Tickets are available for €60 via leftofthedial.nl/tickets

Lots more amazing artists will be added to the programme, and Bands on a Boat tickets will be available within a few weeks (only accessible with a Left of the Dial-passe-partout), so mark your calendars:

  • Monday April 15 - Get ready to secure your Bands on a Boat ticket
  • Monday April 22 - Reserve some time to listen to even more brilliant new Left of the Dial bands