Brand-new lineup additions!

Lieve vrienden,
Vandaag hebben we 14 gloednieuwe namen toegevoegd aan line-up van Left of the Dial 2024! Met gepaste trots verwelkomen we in onze immer groeiende familie: Frankie (BE) • The Holy (FI) • HYPER GAL (JP) • New Age Doom (CA) • No Windows (UK) • Purrses (BE) • Savage Mansion (UK) • Slaney Bay (UK) • Special Friend (FR/US) • Tanz Akademie (IT) • Tea Eater (US) • Tulpa (UK) • Ugly (UK) • Wax Head (UK)

Wil je je alvast goed inluisteren, ga dan naar:

NOG MEER GOED NIEUWS
Jullie herinneren je vast nog wel de Waalse Kerk, één van de drie prachtige kerken waar onze artiesten optraden. Onlangs zijn daar de kerkbanken verwijderd en dat betekent niet alleen meer ruimte voor jullie, maar er is nu ook plek voor een bar! Je kunt dus dansen op je favoriete bands, zonder het risico te lopen compleet uit te drogen. Dat is toch iets om je nu al op te verheugen! We willen jullie natuurlijk sowieso zovele mogelijk van Rotterdam laten zien, dus we voegen dit jaar nog meer locaties toe aan het blokkenschema. Maar daarover later meer… 

TICKET-UPDATE

  • Groepstickets zijn nu nog steeds verkrijgbaar voor 6 x €50, en geen paniek: we zullen jullie het laten weten als ze bijna op zijn.
  • Als je het nog niet hebt gedaan, zet het dan alvast in je agenda: Bands on a Boat-tickets (alleen geldig in combinatie met een passe-partout voor Left of the Dial 2024!) gaan vanaf 15 april in de voorverkoop.
  • En ja, Dine Like A Star komt terug, maar we zijn nog aan het uitzoeken hoe we alle bands én alle dinerende bezoekers in de eetzaal gaan laten passen, dus wanneer de kaartverkoop precies start, weten we nog niet. Maar we houden je uiteraard op de hoogte!

Dat was het, nu snel doorklikken naar Spotify of YouTube om geweldige nieuwe muziek te horen!

Dearest friends,

Today we’ve added 14 brand-new names to the Left of the Dial 2024 lineup! We couldn’t be more proud to welcome to our ever expanding family: Frankie (BE) • The Holy (FI) • HYPER GAL (JP) • New Age Doom (CA) • No Windows (UK) • Purrses (BE) • Savage Mansion (UK) • Slaney Bay (UK) • Special Friend (FR/US) • Tanz Akademie (IT) • Tea Eater (US) • Tulpa (UK) • Ugly (UK) • Wax Head (UK)

If you want to familiarize yourself with these amazing artists, please check:

MORE GOOD NEWS
Remember the venue Waalse Kerk? It’s one of the 3 beautiful churches we used for our performing artists. They recently removed the pews, so that not only means more room for you, but also enough space for a bar! Now you can look forward to dancing to your favourite bands without the risk of dehydrating. How cool is that? We want to show you as much of Rotterdam as possible, so we will be adding more venues this year, but we’ll tell you all about that later…

TICKET UPDATE

  • Group tickets are still available for 6 x €50 and we promise to give you a heads up when they start running low.
  • If you haven’t already, mark your calendar: Bands on a Boat tickets (only valid in combination with a Left of the Dial 2024 passe-partout!) will go on sale April 15th.
  • Yes, Dine Like A Star will return, but we’re still figuring out a way to fit all bands AND all of you diners, so we’re not sure yet when those tickets go on sale. We’ll keep you posted!

Now hurry over to you preferred outlet to check out all those wonderful new bands!