Dine Like A Star

Tijdens Left of the Dial 2023 kun je net zo eten als onze geliefde artiesten: snel, zonder gedoe en op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Tussen alle festivallocaties opent de Vegan Snackbar een eetzaal voor alle artiesten én voor jou! Hier eten is de perfecte manier om iets in je maag te krijgen, zonder al te veel festival-tijd te verliezen. 

JA, IK WIL ETEN ALS EEN STER!
Oké! Kies de dag(en) waarop je wil aanschuiven bij Dine Like A Star en koop je tickets. In oktober kom je ergens tussen 17.00 en 21.00 uur naar de eetzaal, daar lever je je ticket in (of je laat het scannen op je telefoon) en je krijgt een warme maaltijd. Net als de artiesten!

MENU
Alle maaltijdens zijn vegan en er is elke dag keuze uit twee gerechten. Je kunt binnenlopen wanneer je wilt, alles staat voor je klaar.

LOCATIE
Omdat we absoluut geen idee hebben hoeveel van jullie gebruik willen maken van deze optie, hebben we twee locaties in optie staan, een kleinere en een grotere. Afhankelijk van de ticketverkoop kiezen we er eentje uit en dan krijgt iedereen met een maaltijdticket uiteraard bericht over de exacte locatie.

TICKETS*

* Geen restitutie mogelijk, als je je ticket voor 21.00 uur niet hebt ingeleverd op de dag die op het ticket staat, krijg je geen geld terug en je kunt het ticket ook niet wisselen voor een andere dag. 


During Left of the Dial 2023 you can have dinner exactly the same way as our beloved artists: fast and hassle-free, at a time that suits you. Right in the center of the festival The Vegan Snackbar opens a dining room for artists and for you! The perfect way to fill up your stomach without losing too much time watching bands.

YES, I WANNA DINE LIKE A STAR!
OK! Pick the day(s) you want to dine like a star and buy the tickets. Come to the dining room anytime between 5pm and 9pm, hand in your ticket (or have it scanned on your phone) and get a hot meal. Just like the artists!

MENU
All food is vegan and there is a choice of two dishes every day. You can walk in whenever you want and everything is ready to serve.

LOCATION
Right now we have two locations in option, a smaller one and a bigger one, as we have absolutely no idea how many of you will be up for this. Depending on demand we’ll pick one and all ticketholders will be informed of the exact location.

TICKETS*

* No refunds, if you haven’t used your ticket on the date stated on the ticket by 9pm, you cannot change it for money, nor another day.