The Grand Opening

Kom op donderdag naar The Grand Opening van Left of the Dial 2023! Net als bij de Tour de France gaat eerst de Mini Caravane Publicitaire door de Leuvehaven om goodies uit te delen. Vervolgens speelt de allereerste band aan boord van het Left of the Dial schip dat om 18.30 uur de Leuvehaven binnenvaart, langs het Maritiem Museum, gevolgd door een ceremoniële wandeling naar de Arminiuskerk. Dat klinkt misschien suf, maar geloof ons: het wordt echt leuk!

18.15 uur La Mini Caravane Publicitaire
18.30 uur De grote opening – concert
18.55 uur Ceremoniële wandeling naar de Arminiuskerk
19.05 uur Het hijsen van de vlaggen – let’s goooooo!

Join us Thursday for the Grand Opening of the festival. Just like at the Tour de France, a Mini Caravane Publicitaire will pass through Leuvehaven to hand out goodies. Then, the very first band will play on board of the Left of the Dial ship which will enter Leuvehaven at 18.30h and pass by our friends of Maritiem Museum, followed by a ceremonial walk to Arminius. It may sound pretty lame, but trust us, it’s gonna be great fun!

18.15h La Mini Caravane Publicitaire
18.30h The Grand Opening – concert
18.55h Ceremonial walk to Arminius
19.05h The Raising of the Flags – let the fun begin!