Tijdens Left of the Dial 2023 kun je net zo eten als onze geliefde artiesten: snel, zonder gedoe en op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Tussen alle festivallocaties opent het vegan restaurant van Rotown een extra eetzaal voor alle artiesten én voor jou! Hier eten is de perfecte manier om iets in je maag te krijgen, zonder al te veel festival-tijd te verliezen. Om voedselverspilling tegen te gaan zijn er alleen maaltijdbonnen in de voorverkoop verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie en tickets.

HET MENU
(elke dag keuze uit twee gerechten)

Donderdag
Lasagne +salade
Burger met friet + salade

Vrijdag
Roti
Burger met friet + salade

Zaterdag
Chili sin carne
Kapsalon

Alle gerechten zijn vegan en ongelooflijk lekker!

During Left of the Dial 2023 you can have dinner exactly the same way as our beloved artists: fast and hassle-free, at a time that suits you. Right in the center of the festival Rotown’s vegan restaurant will open an extra dining room for all artists and visitors! The perfect way to fill up your stomach without losing too much time watching bands. To prevent food waste, our meal tickets are only available as pre-sale. Please click here for more information and tickets.

THE MENU
(Pick your favourite daily special)

Thursday
Lasagne +salade
Burger + chips + salade

Friday
Roti
Burger + chips + salade

Saturday
Chili sin carne
Kapsalon (chips topped with döner, cheese, lettuce and garlic sauce, a Rotterdam original!)

All vegan, all good!