LINE DANCE

COUNTRY LINE DANCE CURSUS

Arminius / zaterdag 
15.30 – 16.00 uur 
Inloop: 15.15 uur

LINE DANCING VOOR BEGINNERS
Kun je de Left of the Dial-zaterdag beter beginnen dan met een line dance-les? Onmogelijk toch? Er is totaal geen ervaring nodig, in een half uur tijd leert Gré Korsius van The Amazing Red Country Dancers je wat originele line dance-moves waar je nog jaren plezier van gaat hebben. Uiteraard leer je de dans op een nummer van een Left of the Dial-band, dus je kunt de danspassen die dag meteen in de praktijk brengen!

BONUS
De eerste 25 cursisten die zich zaterdag melden, krijgen de geweldige Left of the Dial-cowboyhoed! Nu al één van de meest gewilde souvenirs van het festival, dus wees er op tijd bij!    

COUNTRY LINE DANCING COURSE

Arminius / Saturday
3:30 PM – 4:00 PM
Entry: 3.15 pm

LINE DANCING FOR BEGINNERS
What better way to start Left of the Dial Saturday than with a line dancing lesson! No experience required, Gré Korsius from The Amazing Red Country Dancers will teach you some original line dancing moves that you will enjoy for years to come. Of course, you can immediately put the dance steps into practice on Saturday, as you'll learn the dance to a song by a Left of the Dial band!

BONUS
The first 25 participants that report to Arminius on Saturday will receive the awesome Left of the Dial cowboy hat! Already one of the most sought-after souvenirs of the festival, so be there on time!"

 

https://www.youtube.com/watch?v=muGAAkqaT5w