MEMORABILIA

Je bent pas echt naar Left of the Dial geweest als je een van deze souvenirs in handen hebt weten te krijgen!

GRATIS DINGEN

Cowboyhoed
Een zeer beperkt aantal Left of the Dial-cowboyhoeden is beschikbaar voor mensen die deelnemen aan de cursus country line dancing. Doe mee met Country Gré op zaterdag om 15.00 uur in Arminius. Leer wat nieuwe moves en verlaat het pand met een geweldige cowboyhoed!


Schippershoedje
We hebben er niet genoeg voor iedereen, maar als je met Bands on a Boat meevaart en je vraagt er heel vriendelijk om, dan krijg jij wellicht een origineel Left of the Dial-schippershoedje.Gouden medaille
Goud moet je verdienen! Als je dapper genoeg bent om het podium op te klimmen in onze Karaoke Bar en daar een gezellig liedje zingt, geven wij je een gouden medaille. Ook vals zingen belonen we met goud!
Piratenooglapje
Kom naar Secret Shows on a Ship bij Leuvehaven op vrijdag of zaterdag om te genieten van geweldige bands én om je Left of the Dial-piratenooglapje op te halen. (En misschien delen we ook wat ooglapjes uit bij Bands on a Boat, hangt er een beetje vanaf hoeveel we er nog hebben…)Diverse gezellige dingetjes
Bij de Grand Opening van Left of the Dial kun je meteen al wat Left of the Dial-spulletjes verzamelen. Net als bij de Tour de France zal een Mini Caravane Publicitaire door Leuvehaven trekken om ze uit te delen aan de mensen die er het vriendelijkst uitzien.BETAALDE DINGEN

Magic Eye-posters
Voor €1 kun je in de Merch Minimart een Magic Eye-poster kopen om thuis te gaan oefenen om de afbeelding te kunnen zien.

Left of the Dial/band Merch
In de Merch Minimart vind je sowieso alle beschikbare band- en festivalmerchandise. Mocht het lukken om nog wat tijd vrij te maken dan zullen we een paar dagen voor het festival zoveel mogelijk items en de bijbehorende prijzen hier vermelden!

You haven’t really been to Left of the Dial if you don’t have one of these souvenirs to show for it!

FREE STUFF

Cowboy hat
A very limited supply of Left of the Dial cowboy hats will be available for participants of the crash course in line dancing. Join Country Gré on Saturday at 15.00h at Arminius, learn some new moves, and leave with an awesome cowboy hat!

 

 

Skipper hat
A limited supply of skipper hats is available for those sailing with Bands on a Boat.

 

 

 

Gold medal
You gotta work hard to earn gold. If you’re brave enough to climb on stage at our Karaoke Bar and sing a tune, will happily hand you a gold medal!

 

 

Pirate Patch
Come to Secret Shows on a Ship at Leuvehaven on Friday or Saturday to watch some amazing bands and collect your Left of the Dial pirate patch. (And maybe we’ll hand out some patches at Bands on a Boat too…)

 

 

Assorted goodies
At The Grand Opening of Left of the Dial you can get your hands on some assorted free goodies. Just like at the Tour de France, a Mini Caravane Publicitaire will pass through Leuvehaven to hand them out.

 

 

ALSO AVAILABLE

Magic Eye-posters
For €1 you can pick up a Magic Eye-poster at the Merch Minimart, and practise your crossed-eyes gaze at home.

Left of the Dial/band Merch
At the Merch Minimart you’ll find all available band and festival merchandise. If we find the time, we’ll list all options and prices here a few days before the festival!