CINEMA

Whispering Sons short film Balm (after violence)
Vrijdag om 20.00 uur
Zaterdag om 20.00 uur

In Roodkapje vind je de Left of the Dial Cinema! Hier zal het hele weekend non-stop films te zien zijn van eerdere Left of the Dial edities, het beste van Left of the Dial TV en nog heel veel meer! Maar het aller belangrijkste: Whispering Sons zal hun short film: Balm (after violence): Een vertelling in de vorm van 3 nieuw uitgebrachte tracks, vertonen.

Whispering Sons shortfilm Balm (after violence)
Friday at 8PM
Saturday at 8PM

At Roodkapje you’ll find the Left of the Dial Cinema which will show non-stop footage of previous festival editions, the best of Left of the Dial TV and more. But more importantly, Whispering Sons will premier their short film Balm (after violence)! On Friday and Saturday you can see this true piece of art based of three new tracks.