MAGIC EYE EXPO

Op het plein van de Arminiuskerk vind je een tentoonstelling van de licht frustrerende Magic Eye-posters. Om de geheime afbeelding te vinden, moet je een beetje scheel kijken en dan minimaal een minuut wezenloos naar de poster blijven staren. Als je de juiste manier van kijken te pakken hebt, doemt er in ineens een 3D-afbeelding op. Lukt het niet? Ga naar de Merch Minimart en koop een Magic Eye-poster, zodat je thuis kunt oefenen!

At Arminius square you’ll find an expo of the infamously frustrating optical illusion posters. To find the secret image, you’ll have to cross your eyes and stare blankly at the poster. If you’re patient enough the image will suddenly appear. Can’t see the image? Go to the Merch Minimart, and get yourself a Magic Eye poster so you can practise your cross eyed stare at home!