This is not a ticket alert, but a new lineup announcement!

Na de echt heel erg definitieve en laatste aankondiging van vorige week ging de ticketverkoop ineens absurd hard. We waren al bijna op weg naar de slijter om een fles champagne te halen, toen we ineens een telefoontje kregen dat een tot dan toe bezette locatie een annulering had gehad en nu beschikbaar was in het Left of the Dial-weekend. Een nieuwe locatie betekent meer bands en meer ruimte om bezoekers te verwelkomen. Wie kan daar nou nee tegen zeggen!

Dus vergeet wat we vorige week zeiden over die definitieve line-up, we hebben nu een nog veel completere en echt nog definitievere line-up met 7 geweldige nieuwe bands én de gloednieuwe locatie: Transport!

NIEUWE NAMEN 
Borough Council (UK) • Canty (UK) • Dear Omens (NL) • Pink Eye Club (UK) • Pregoblin (UK) • Terra Twin (UK) • Ziyad Al-Samman (UK)
Helaas gaat het optreden van Chase Petra gaat niet meer door

DE BLOKKIES ZIJN AF 
Vorige week beloofden we ook dat we vandaag het blokkenschema naar buiten zouden brengen en we hebben keihard doorgewerkt om dat voor elkaar te krijgen… Bekijk hier dus het volledige schema! Hou er rekening mee dat het blokkenschema altijd nog kan worden gewijzigd, dus check alles dichter op het festival nog een keer om er zeker van te zijn dat je bij de juiste band staat! 

After the final lineup announcement last week, we were suddenly down to the last tickets. We were already on our way to get a bottle of celebratory champagne when we got a call that a previously occupied venue has had a cancelation and was now available for Left of the Dial. A new venue means more bands, and a larger capacity. Who can say no to that!

So, forget what we said last week about the full lineup, we now proudly present you an even fuller lineup with the addition of 7 amazing new bands, and the brand-new venue: Transport!

 NEW LINEUP ADDITIONS 
Borough Council (UK) • Canty (UK) • Dear Omens (NL) • Pink Eye Club (UK) • Pregoblin (UK) • Terra Twin (UK) • Ziyad Al-Samman (UK)
Unfortunately Chase Petra had to cancel their show

 THE BLOKKIES ARE HERE 
We promised you a timetable, or as we call it “the blokkies”, and we worked hard to fulfill that promise… Check all stage times here! Please remember, this schedule is always subject to change, so please check back closer to the festival to make sure you’re at the right venue at the right time!