Left of the Dial line-up complete – 30 new acts added to the line-up

Licht euforisch kunnen we jullie mededelen dat met de toevoeging van onderstaande 30 artiesten de line-up van Left of the Dial 2023 compleet is! We zijn de tel een beetje kwijt, maar het lijkt erop dat er in totaal zo’n 115 acts op 19, 20 & 21 oktober naar Rotterdam komen, om daar een of meerdere optredens te geven. We kunnen bijna niet blijer zijn! 

Line-up (de laatste toevoegingen zijn dikgedrukt):

Ons werk zit er nog niet op, we gaan nu aan de slag om al die bands in een prachtig blokkenschema te zetten. Dat is even een werkje, maar met een beetje geluk kunnen we dat volgende week al bekend maken. Nog heel even geduld dus! Je kunt wel alvast wat voorwerk doen door bijvoorbeeld naar de Spotify-playlist te luisteren om te bepalen wat je allemaal wilt gaan zien. Nog geen ticket? Hoe is het mogelijk! Koop er hier snel eentje.

We’re on the brink of euphoria, because we’ve completed the Left of the Dial 2023 lineup! We added another 30 (!) amazing artists, and we kind of lost count, but it looks like a total of about 115 acts will be coming to Rotterdam on October 19th, 20th, and 21st to play one or more shows. We couldn’t be happier!

Line-up (latest additions in bold):

Of course, you’re wondering where & when you can see each of these wonderful bands. We’re already working hard to complete a comprehensive schedule, but that’s quite a challenging task, so hopefully you’ll bear with us just a little bit longer. If all goes well we’ll be back with you next week to proudly present you our timetable. In the meantime, you can prepare your Left of the Dial visit by listening to our Spotify playlist and pick your favourite acts. No ticket yet? Hard to believe with such a great lineup! Get one here right now.