More amazing artists added to the line-up

Er zijn nog zoveel dingen die we met jullie willen delen! Over een paar weken maken we enkele gloednieuwe Left of the Dial-locaties bekend, maar laten we eerst beginnen met nog meer geweldige muziek!

Aoife Nessa Frances (IE) • Average Life Complaints (UK) • Bo Gritz (UK) • cruush (UK) • Dim Imagery (UK) • The Grogans (UK) • The Itch (UK) • Melin Melyn (UK) • Middleman (UK) • Naked Lungs (UK) • Plattenbau (DE) • Scott Hepple and The Sun Band (UK) • University (UK) • Vampire Boyfriend (NL) • Wesley Gonzalez (UK) • Winter Gardens (UK)

Met deze artiesten zitten op een totaal van zo’n 85 artiesten en de line-up is nog niet eens compleet! Luister hier naar de Spotify-playlist, bekijk ondertussen hier de line-up en koop hier je ticket. Tot ziens op 19, 20 en 21 oktober! 

There’s still so much we want to share with you and in a couple of weeks we’ll be ready to announce some brand-new Left of the Dial venues, but first things first: more amazing music!

Aoife Nessa Frances (IE) • Average Life Complaints (UK) • Bo Gritz (UK) • cruush (UK) • Dim Imagery (UK) • The Grogans (UK) • The Itch (UK) • Melin Melyn (UK) • Middleman (UK) • Naked Lungs (UK) • Plattenbau (DE) • Scott Hepple and The Sun Band (UK) • University (UK) • Vampire Boyfriend (NL) • Wesley Gonzalez (UK) • Winter Gardens (UK)

With these artists we're on a total of 85 artists and the line-up is still not complete yet! Listen to the Spotify playlist here, check out the line-up hereand buy your ticket here. See you on October 19, 20 and 21!