Find us at Down The Rabbit Hole!

Mocht je deze zomer op Down The Rabbit Hole zijn, kom dan bij ons langs in The Swamp! We zijn er elke dag tussen 14.30 – 18.00 uur en we nemen verschillende leden van de Left of the Dial-familie mee die gaan optreden. Wij zijn héél erg blij dat we zijn uitgenodigd om dit te doen, want normaal gesproken vervelen we ons dood in de zomer… Heb je geen kaartje voor Down The Rabbit Hole kunnen bemachtigen? Geen zorgen, dan vieren we met jou gewoon in oktober een feestje!

If you happen to be at Down The Rabbit Hole this summer, be sure to join us at The Swamp! We’ll be there all days from 14.30 – 18.00h and we’ve invited some members of the Left of the Dial family to perform. We couldn’t be happier, because we’re usually kind of bored during summer, and now we’ve got something extremely fun to keep us busy. If you can’t make it to Down The Rabbit Hole, don’t worry, we’ll party with you in October!