20 new artists announced!

We zijn zo ontzettend blij om 20 nieuwe namen aan de Left of the Dial-line-up toe te voegen! Geef een warm onthaal aan: The 113 (UK) • Bleach Lab (UK) • Haru Nemuri (JP) • The Homesick (NL) • Hot Face (UK) • India Arkin (UK) • Isaiah Hull FKA Industry Poet (UK) • JAKOMO (BE) • Lip Filler (UK) • Mary in the Junkyard (UK) • Meagre Martin (DE) • The Orielles (UK) • PLAY DEAD (UK) • Pozi (UK) • Really Big Really Cleaver (UK) • Scrounge (UK) • Sophie Jamieson (UK) • The Tubs (UK) • Vanity Fairy (UK) • the Yummy Mouths (BE)

We hebben onze uiterste best gedaan om een​ eclectische mix van genres en stijlen te verzamelen en we zijn naar eigen zeggen geslaagd. En stay tuned; de line-up is nog steeds niet compleet, er komen nog meer spannende acts aan!

We’re extremely happy to announce that a total of 20 new acts have been added to the Left of the Dial-line-up! Let’s welcome: The 113 (UK) • Bleach Lab (UK) • Haru Nemuri (JP) • The Homesick (NL) • Hot Face (UK) • India Arkin (UK) • Isaiah Hull FKA Industry Poet (UK) • JAKOMO (BE) • Lip Filler (UK) • Mary in the Junkyard (UK) • Meagre Martin (DE) • The Orielles (UK) • PLAY DEAD (UK) • Pozi (UK) • Really Big Really Cleaver (UK) • Scrounge (UK) • Sophie Jamieson (UK) • The Tubs (UK) • Vanity Fairy (UK) • the Yummy Mouths (BE)

We’ve tried our absolute best to gather an eclectic mix of genres and styles. And stay tuned; the line-up is still not complete, with even more exciting acts to be announced!