We need a new sky dancer!!

We hebben een nieuwe sky-dancer nodig!! Verzin de perfecte outfit en wellicht draagt onze nieuwe vriend ‘m op het festival! ❤️

Left of the Dial breidt veder uit en meer zalen betekent meer sky-dancers. Onze door zonne-energie aangedreven wapperende vrienden verwelkomen je bij elke Left of the Dial-zaal en dit jaar hebben we een nieuw sky-dance-familielid nodig. Maar hoe moet die eruit zien? Help ons het perfecte outfitje te kiezen!

Zou je graag een sky-dancer in een voetbalbroekje en Feyenoord-shirt zien, of moeten we er eentje aankleden als de kerstman? Of wil je wellicht dat een sky-dancer een shirt aantrekt van jouw favoriete (of eigen) band? Laat het ons weten of in de comments, of als je écht heel veel inspiratie hebt, mag je ons ook een tekening sturen op leftofthedial.nl

We need a new sky-dancer!! Suggest the perfect outfit and our new friend might be wearing it during the festival! ❤️

Left of the Dial is expanding and more venues means more sky-dancers. Our solar powered waving friends welcome you at each Left of the Dial and this year we need a new addition to the sky-dance family. But what should they wear? Please help us pick the perfect outfit!

Should the sky-dancer wear a Feyenoord shirt and football shorts? Or should we dress one up as Santa Claus? Or maybe you want a sky-dancer to wear jeans and a T-shirt of your favorite (or your own) band? Let us know in the comments, or if you really feel inspired, feel free to send us an e-mail with a sketch via info@leftofthedial.nl