Welcome back: bdrmm!

Onze goede vrienden van bdrmm komen terug naar Left of the Dial! Over twee weken kondigen we weer een berg nieuwe namen aan en het oorspronkelijke plan was om jullie dan ook over bdrmm te vertellen. Maar de band had zelf óók een belangrijke aankondiging, met nog veel meer tourdata, dus we wilden ze niet langer laten wachten. Daarom: heet bdrmm van harte welkom terug op Left of the Dial!

Dat is niet het enige goede nieuws deze week: morgen gaan we je alles vertellen over Dine Like A Star… blijven opletten dus!

We’ve added our dear friends bdrmm to the Left of the Dial 2023 line-up! In two weeks we’ll announce a bunch of new names and the original plan was to include bdrmm then, but they had an announcement of their own with lots of other tour dates and who are we to make them wait any longer. Please join us in giving them the warmest welcome back to Left of the Dial!

And this week will bring you some more exiting news: tomorrow will be back with all details on ‘Dine like a Star’… Stay tuned!