Welcome back: Bad Nerves, Tramhaus & Deadletter for Left of the Dial 2023

Lieve Left of the Dialers,

We kunnen het kort houden, we hebben geweldig nieuws over de poll: De komende festivaleditie heten we onze goeie vrienden van Bad Nerves, Tramhaus en Deadletter wederom van harte welkom! We konden niet blijer zijn en aangezien jullie zelf op deze bands hebben gestemd, gaan we er blind vanuit dat we jullie een groot plezier doen met deze namen. Is het al bijna oktober? 

Volgende week melden we ons weer met een rijtje gloednieuwe namen, maar voor nu alle liefde voor Bad Nerves, Tramhaus en Deadletter!

Heel veel liefs,

Team Left of the Dial

Dear Left of the Dialees,

We’ll keep it brief, we have some delightful poll-news to share with you: This edition of Left of the Dial we’ll welcome back our dear friends of Bad Nerves, Tramhaus and Deadletter. We couldn’t be more thrilled and since YOU voted for these bands, we assume you share our excitement. Is it October yet?

Next week we’ll report back to you with a bunch of brand spanking new names, but for now show your love to Bad Nerves, Tramhaus and Deadletter!

Lots of love,

Team Left of the Dial