New wave of artists announced!

Vrienden!

We zijn ontzettend blij dat we de volgende namen onze line-up hebben kunnen toevoegen:
250cc (DE) • Adult DVD (UK) • Bikini Beach (DE) • Butch Kassidy (UK) • Car Boot Sale (UK) • Denzel Himself (UK) • Egyptian Blue (UK) • Laundromat (UK) • MADMADMAD (UK) • Núria Graham (ES) • Porchlight (UK) en natuurlijk LIFE, die we afgelopen donderdag hebben aangekondigd als een van de eerste Poll-bands.
Welkom allemaal bij onze Left of the Dial-familie!
Wil je ook deel worden van deze familie? Haal dan nu je tickets -> 

Dear friends!
We're tremendously excited to share this new wave of artists with you:

250cc (DE) • Adult DVD (UK) • Bikini Beach (DE) • Butch Kassidy (UK) • Car Boot Sale (UK) • Denzel Himself (UK) • Egyptian Blue (UK) • Laundromat (UK) • MADMADMAD (UK) • Núria Graham (ES) • Porchlight (UK) and of course LIFE who we’ve already announced last Thursday as one of the first Poll-bands.  All artists: welcome to the Left of the Dial family!

Do you want to be part of this family too? Get your tickets now ->