Are you unable to attend all festival days? Make use of our Sharing is Caring-serivce

Er zijn alleen passe-partouts verkrijgbaar voor Left of the Dial, want elke dag en iedere artiest zijn even belangrijk voor ons. We hopen dus heel erg dat je het hele festival samen met ons wil meemaken. Toch kan er natuurlijk altijd een reden zijn waardoor je een dag moet missen. Kun je niet alle dagen aanwezig zijn? Maak gebruik van Sharing Is Caring: de doorgeefservice van Left of the Dial. 

Hoe werkt Sharing is Caring: 
Op donderdag- of vrijdagavond uiterlijk een half uur na de laatste band (eerder mag dus ook) meld je je bij de servicebalie om je polsbandje in te leveren. Je kunt dan uit drie opties kiezen:

Optie 1:
Wil je zelf je polsbandje doorgeven, dan krijg je gelijk een gloednieuwe mee. Je spreekt met die persoon af, geeft het polsbandje en klaar!

Optie 2
Ga je jouw doorgeefvriend niet meer zien? Dan kun je de naam doorgeven en die persoon kan op vertoon van een geldige legitimatiebewijs de volgende dag zelf het polsbandje komen ophalen bij de servicebalie. Geen gedoe met proberen het bandje van je pols af te wurmen zonder het te breken. Left of the Dial regelt het voor je.  

Optie 3
Heb je helemaal niemand om je passe-partout aan door te geven, maar vind je het zonde als er geen gebruik van wordt gemaakt? Lever dan donderdag of vrijdag je polsbandje in en het festival zorgt ervoor dat het bij een (door ons geselecteerde) minderbedeelde muziekliefhebber terechtkomt. In de afgelopen jaren hebben op deze manier tientallen dak- en thuisloze jongeren het festival kunnen bezoeken!

To us each day and every artist is equally important and we very much hope that everyone attending Left of the Dial joins us for the entire weekend. That’s the reason we only sell 3 day tickets. However, we fully understand that sometimes things get in the way and you’re only able to visit the festival for one or to days. In that case, please consider using our Sharing Is Caring service.

 

How does Sharing Is caring Work?
On Thursday or Friday night you report to the service desk. The service desk will be open until 30 minutes after the last band’s played, but of course you can always drop buy earlier on, if you’re ready to leave sooner. You turn in your wristband and choose from one of these three options:

Option #1
We’ll give you a brand-new wristband, you meet up with your friend, pass on the wristband and you’re all set!

Option #2
You’re unable to meet with the friend you want to pass on your wristband to? Just leave their name at service desk while handing in your wristband. The only thing your friend has to do, is show up to the service desk the next day, show a valid ID and a fresh wristband is waiting for them.

Option #3
Unable to stay all 3 Left of the Dial days, but you don’t have anyone to pass on your wristband to? Please consider handing in your wristband anyway, so we can pass it on to a less fortunate music lover. In the past few years Sharing Is Caring made it possible for a dozen homeless people under 25 to visit the festival!