Bands on a Boat line-up complete!

Vrolijk makend nieuws: het programma voor BANDS ON A BOAT is bekend!

Vrijdag 13.00 uur
Eades
Deep Tan
 
Vrijdag 15.00 uur
Gus Englehorn
Beige Banquet
 
Zaterdag 13.00 uur [uitverkocht]
The Byker Grove Fan Club
Divorce
 
Zaterdag 15.00 uur [uitverkocht]
7ebra
The Bug Club
 
De boottochten van zaterdag om 13.00 uur en 15.00 uur is uitverkocht, voor de andere tochten zijn op dit moment nog wat meer kaarten beschikbaar, maar ook die gaan nu hard. Wil je dus genieten van deze geweldige bands, een prachtig utizicht op de Rotterdamse havens én een open bar, dan kun je nu nog kaarten bestellen! Blijf je liever op de wal? Geen zorgen, binnenkort maken we nog meer dagprogramma bekend waarvoor je geen zeebenen hoeft te hebben.
 
Ga je kaartjes kopen voor Bands on a Boat? Zorg dat je een ticket voor het juiste tijdslot bestelt én kom op tijd, want de boot wacht op niemand! 

Cheerful news: we finally can tell you which BANDS are going to perform on a BOAT!

Friday 1pm
Eades
Deep Tan

Friday 3pm
Gus Englehorn
Beige Banquet

Saturday 1pm [sold out]
The Byker Grove Fan Club
Divorce

Saturday 3pm [sold out]
7ebra
The Bug Club

The Saturday 1 pm and 3pm boat is sold out, for the other trips there are still a fair amount of tickets available. But after this annoucement they will be selling fast of course! If you want to enjoy these great bands, a beautiful view of the Rotterdam ports AND an open bar, you can order tickets here. Would you rather stay on the shore? Don't worry, soon we will announce more day program for which sea legs aren’t required.

Are you going to buy tickets for Bands on a Boat? Make sure you order a ticket for the correct time slot and… be on time, the boat won't wait for anyone!