Come volunteer at Left of the Dial!

Left of the Dial zoekt vrijwilligers! Over een paar weken is het eindelijk tijd voor Left of the Dail 2022. Net als voorgaande jaren, zijn enthousiaste vrijwilligers een absoluut onmisbaar onderdeel van de crew van het festival. Wil jij onderdeel van de lotd-crew zijn door vrijwilliger te worden? In ruil voor het werken als vrijwilliger, ontvang je een ticket voor het festival!

Left of the Dial vindt plaats op 20, 21 & 22 oktober in het centrum van Rotterdam. Meld je hier aan als vrijwilliger: https://forms.gle/1Yw8tRRGAJgCH8E66

Heb je vragen over het vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Dafne via crew@leftofthedial.nl

Left of the Dial is looking for volunteers! In a couple of weeks the festival is finally happening. Just like during previous editions, enthusiastic volunteers are a vital part of the crew to make the festival happen. Do you want to be part of the Left of the Dial crew by joining our group of volunteers? In exchange for helping out at the festival, you get a free festival ticket!

Left of the Dial takes place on October 20, 21 & 22 2022, in Rotterdam city centre. Apply to volunteer here:
https://forms.gle/1Yw8tRRGAJgCH8E66

If you have any questions, feel free to reach out to our head of volunteers Dafne via crew@leftofthedial.nl