Left of the Dial 2022 set times & new line-up additions

Het bijna complete blokkenschema staat online! Met de toevoeging van bands The Early Mornings (UK) • Frog Dylan (UK) • George O’Hanlon (UK) • Gus Englehorn (CA) • Lizzie Esau (UK) • Maruja (UK) • Mayorga (BE) • Mitraille (BE) • Rudi Zugadlo (UK) • Snow Coats (NL) & Sunday League (UK) zijn we zo goed als rond. In elk geval genoeg om alvast het voorlopige blokkenschema met jullie te delen. Er zal vast nog wel iets veranderen, maar globaal kun je een planning gaan maken. Heb je daar helemaal geen zin in? Geen zorgen, in elke zaal die je binnenloopt, staat een geweldige band te spelen, dus ook zonder schema ga je het sowieso naar je zin hebben!

Download de Left of the Dial-app met alle bandbio’s, het laatste nieuws en ook het blokkenschema.
Klik hier of ga naar https://tmsqr.link/leftofthedial

Download de Left of the Dial PDF timetable hier

With the addition of the following amazing bands: The Early Mornings (UK) • Frog Dylan (UK) • George O’Hanlon (UK) • Gus Englehorn (CA) • Lizzie Esau (UK) • Maruja (UK) • Mayorga (BE) • Mitraille (BE) • Rudi Zygadlo (UK) • Snow Coats (NL) & Sunday League (UK), our line-up is just about complete and we feel that the Left of the Dial timetable is ready enough to share with the world! Last minute changes are unavoidable, but don’t worry… each band is equally incredible, so whatever venue you walk into, you’ll have the best time!

Download the Left of the Dial app with band bios, news updates and the festival time table.
Click here or go to https://tmsqr.link/leftofthedial

Download the Left of the Dial PDF timetable here