The Merch Church

Ook dit jaar doet Arminius weer dienst als de Merch Church. Left of the Dial doet er alles aan om het leven van artiesten zo makkelijk mogelijk te maken en dus hebben we voor hen een uiterst duurzame merchandise-service. Zij sturen ons een ontwerp en wij hebben in onze Merch Church een stand met een drukpers en een voorraad shirts en sweaters in alle kleuren en maten. De bezoekers kiezen hun favoriete band uit en laten het ontwerp op een shirt naar keuze drukken. Iedereen krijgt zo exact het gewenste shirt en niemand blijft met een voorraad bedrukte shirts zitten. Uiteraard gaat alle winst volledig naar de artiesten, dus als je een band wil steunen: kom naar de Merch Church!

Gedurende het hele festival geopend!

Heb je zelf een shirt dat je wil laten bedrukken? Geen probleem! Voor €5 per ontwerp drukken we elk gewenst logo, of afbeelding op je shirt, tas of jas. Wil je 5 bands op één shirt, regelen we! Let alleen op dat de stof tegen de hitte van de pers moet kunnen, verder bedrukken we alles voor iedereen!

Bewaarservice
Dus koop zoveel je kunt, dan kunnen de bands weer een nieuwe plaat opnemen! Geen zin om de hele avond met je aankopen rond te sjouwen? Geen probleem, de Merch Store biedt ook een bewaarservice. Kun jij het hele festival je handen vrijhouden voor bier en vlak voor je naar huis gaat, haal je je spullen op!

De Merch Store is gedurende het hele festival geopend. LET OP! In de Merchandise Store kun je alleen met pin betalen!

Wacht niet lang
Let op: Bands bepalen zelf welke spullen ze verkopen en vooral ook wanneer ze iets verkopen. Als een band door moet naar een volgende show, kan het dus zijn dat ze al vroeger op de avond hun spullen weer meenemen. Wacht daarom niet te lang met een bezoekje aan de Merch Store en kom regelmatig even langs om te kijken of er nieuwe spullen zijn!

Locatie: Arminius, Museumpark 3

Once again, Arminius will be the festival’s Merch Church. Left of the Dial does everything in its power to help out the bands as much as possible. So, we’ve created the very sustainable merchandise service. Artists send us their merch design and at the Merch Church we have a stand stocked with T-shirts and sweaters in lots of colors and sizes and a heat press. Festival visitors can pick their favorite band and have the desired design printed on a T-shirt of their choice. In this way, everyone gets the exact T-shirt they want, without having any left-over stock of printed shirts. Naturally all profit will be payed out in full to the artists. So, if you want to support a band: come to the Merch Church!

Do you want to bring your own shirt and have something printed on it? No problem! We charge €5 per design and we can print any desired logo or image on your shirt, bag or jacket. Even if you want 5 band logos on one shirt, we'll arrange it! Please note that the fabric must be able to withstand the heat of the press, otherwise we print anything you’d like!

In the merch store you can also buy Left of the Dial-merchandise, so the shop is definitely worth a visit. Please note: at the merch store you can only pay by card.

Let me hold your bag for you
Don't want to carry those full bags all night? Don't worry, the Merch Store is happy to keep your purchases in a safe space till the end of the festival.
The Merch Store is open during the entire festival.
Please note: Bands are free to sell whatever they want and, more importantly, whenever they want. If they have to leave the festival early to go to a next show, they might stop selling their merchandise long before closing time, so hurry to the Merch Store as soon as you can and check back a few times for new items!