Secret Shows on a Ship

Hou je van boten, maar heb je geen zeebenen? Dit jaar kun je vanaf de kade kijken naar bands die op een zeilschip spelen: Secret Shows on a Ship.

Op donderdagavond vaart het schip – mét een band die speelt op het dek – onder de Erasmusbrug door naar V11, waar de band nog een set speelt. Een betere opening van het festival is er eigenlijk niet! Op vrijdag en zaterdag zal het zeilschip ergens in de Leuvenhaven liggen en spelen er de hele dag diverse Left of the Dial-bands. Wie, waar en wanneer precies, maken pas op het allerlaatste moment bekend: voorlopig blijven het echt even Secret Shows on a Ship! 

Locatie, tijden en programma worden in oktober bekend gemaakt.

Are you a fan of boats, but not a fan of actually being on the water? Good news: this year you’ll be able to watch bands perform on the deck of a ship from the quayside: Secret Shows on a Ship.

On Thursday night the ship will sail underneath the Erasmus Bridge towards V11, with a band playing on its deck. Upon arriving at V11, the band will perform a full set there as well. There's no better way to start the festival! On Friday and Saturday, various bands will play a show on this ship, which will be situated somewhere in the Leuvenhaven. The exact details about whom, when and where, will be made available at the very last moment. For now, we'll stay true to the event's title: Secret Shows on a Ship!