Pixel Paradise

Dutch digital collectibles presenteert samen met Melder slow en Nemo Vos de virtual reality-ervaring Pixel Paradise. In The Gym kun je je op vrijdagavond al fietsend onderdompelen in een digitale Ayahuasca-trip voor yogasnuivers en de havermelk-elite. Laat je eigen smartphone je begeleiden naar een betere versie van jezelf, of geniet gewoon ontspannen van deze VR-experience met livemuziek. Smartphone vereist! 

Pixel Paradise

Dutch digital collectibles presents the virtual reality experience Pixel Paradise together with Melder slow and Nemo Vos. In The Gym you can immerse yourself - while riding a bike - in a digital Ayahuasca trip for yoga enthusiasts and the oat milk elite. Let your own smartphone guide you to a better version of yourself, or just relax and enjoy this VR experience with live music. Smartphone required!