The Gym

Gezond en duurzaam, dat is The Gym. Een zaal waar je móet sporten om een band te laten spelen. Op alle festivaldagen staan er in de Expo-ruimte van Roodkapje hometrainers die aangesloten zijn op de licht- en geluidsapparatuur van de bands. Alleen als de fietsen bezet zijn door mensen die hard genoeg trappen, kan er versterkt worden gespeeld, anders staat de band in het donker akoestisch te pingelen. Blijf fit en combineer je work-out met een concert van een van je favoriete bands!

The Gym is gedurende het hele festival geopend. De artiesten die er zullen optreden, worden later bekend gemaakt en zijn dan terug te vinden in het blokkenschema. 

Healthy and sustainable, that’s The Gym. A venue where you have to work out to make a band perform. On all festival days, home trainers will be hooked up to the light and sound equipment of the bands performing at Roodkapje’s expo-space. Only if the people occupying the home trainers work out hard enough, the bands will be able to perform with electricity. Stay fit and combine your workout with a concert by your favorite bands!

The artists who will perform will be announced later and can be found in the timetable.