Karaoke Bar

Zelf op het podium staan? Of kijken welke bekende evergreens de Left of the Dial-artiesten graag zingen als ze klaar zijn met hun officiële optreden? Kom naar de Karaoke Bar! Elke avond geopend en voor iedereen toegankelijk, maar wie er wanneer op het podium zal staan, is geheel afhankelijk van hoe gezellig het is… 

Openingstijden:
donderdag 19.00 – 01.00 uur
vrijdag/zaterdag 19.00 – 02.00 uur

Locatie: Kaapse Will’ns – Nieuwe Binnenweg 111-A 02

Care to be on stage yourself? Curious to find out which famous evergreens the Left of the Dial artists sing when they’re done with their official performances? Come to the Karaoke Bar! Open until late every night, but who will be on stage fully depends on the night’s atmosphere…

donderdag 7 pm - 1 am
Friday/Saturday 7 pm - 2 am

Location: Kaapse Will'ns - Nieuwe Binnenweg 111-A 02