So Young & Nospray to curate stages at Left of the Dial

We zijn heel blij twee te gekke partners aan te kunnen kondigen die een eigen podium cureren op Left of the Dial: Brits platform en magazine So Young & Nederlands DIY collectief Nospray. Zowel So Young als Nospray zijn altijd bezig met het creëren van nieuwe platforms voor de beste nieuwe artiesten, dit is dus een match made in (music) heaven! ❤️

So Young
Jeugdige bluf, een brandende zucht  naar nieuwe geluiden, en in vele opzichten de geestelijke opvolger van NME en Music Maker tijdens de hoogtij van de popjournalistiek.  So Young is het Engelse muziekblad dat de coolste opkomende bands uit de UK vaak hun eerste platform biedt. Het feit dat Left Of The Dial en So Young er ook graag zo vroeg mogelijk bij zijn, maakt deze samenwerking een droom van een match om de nieuwste lichting iconische gitaarbands te presenteren.

Nospray
Nospray is een Rotterdams DIY collectief met scherp oor richting  de meest opwindende bands van morgen. Compromisloos en punk, in zowel de liefde voor muziek als arbeidsethos, een Nospray line-up geeft net zoveel aandacht aan vernieuwers in de gitaarmuziek als ondergewaardeerde bands uit het verleden. De lokale muziekscene bloeit sneller dan ooit sinds de opkomst van Nospray, en dat is geen toeval.

Volgende week kondigen we de artiesten voor de podia van So Young & Nospray aan, samen met een zwik andere nieuwe artiesten, dus hou de website in de gaten! Wil je in de tussentijd wat vermaak? Neem eens een kijkje op:

So Young Magazine online
Nospray’s lovely programme around Rotterdam

We’re thrilled to announce that we’ve found some extremely cool partners who are going to curate two stages at Left of the Dial: British platform and magazine So Young & Dutch DIY collective Nospray. Both So Young and Nospray are always creating platforms for the best new bands, so we feel this collaboration is a match made in (music) heaven! ❤️

So Young
A healthy swagger and a burning thirst for new sounds make them in many ways the spiritual successor of NME and Music Maker during the heyday of pop journalism. Indeed, So Young is the UK magazine offering the coolest upcoming bands from the UK their first platform. The fact that Left Of The Dial and So Young are both notorious early adopters makes this collaboration a dream of a match to present the latest crop of iconic bands.

Nospray
Nospray is a Rotterdam DIY collective looking to put the most alluring artists on the stage. Always on the hunt for your new favorite band. Whether they are hiding in the present or the past. Think punk, think post-punk, think garage rock, think new wave and think of everything that falls between the cracks. Nospray is looking to stir things up and serve it into a bottle ready to be consumed.

Next week we’ll be announcing the artists for their stages, along with a whole bunch of other new names, so keep your eyes peeled!
In the meantime, check out: