The Post Pub

Uniek in Nederland en dit jaar voor het eerst op Left of the Dial: The Post Pub. Een postkantoor/kroeg waar je op vrijdag en zaterdag onder het genot van een biertje brieven kunt sturen naar de thuisblijvers en berichten kunt achterlaten voor de bands, andere bezoekers, of een van de medewerkers van het festival. En wie weet heeft er iemand wel een bericht voor jou achtergelaten, zou zomaar kunnen…. 

Ook niet onbelangrijk: Op zaterdagochtend kun je voor de Post Pub in de rij gaan liggen om een van de eerste extra voordelige tickets voor Left of the Dial 2023 te bemachtigen. Zeer beperkte oplage!

Openingstijden The Post Pub:
Donderdag: 17.00 – 00.00 uur
Vrijdag: 16.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 12.00 uur (alleen voor voorverkoop LOTD23)
Zaterdag: 16.00 – 00.00 uur

Locatie:
Nieuwe Binnenweg 23 (naast Rotown)

One of a kind in The Netherlands, and for the very first time at Left of the Dial: The Post Pub. A post office slash dive bar where on Friday and Saturday you can combine enjoying a beer with sending a letter to the home front, leaving a message for one of the bands, one of the other visitors, or one of the employees of the festival. Post cards will be for sale - including a specially bade Left of the Dial stamp -, when you write down your own address and put it in our remembrance-mailbox, you'll get your card sent to you in the months following the festival.

Another thing to remember: on Saturday morning, you can take place in the sleeping queue in front of the Post Pub to get an extra cheap ticket for Left of the Dial 2023!

The Post Pub is only accessible with a festival wristband, stop by on Friday and Saturday to see if there's any mail for you!

Opening hours The Post Pub:
Thursday: 17.00 - 00.00
Friday: 16.00 – 00.00
Saturday: 11.00 – 12.00 (only for pre-sale LOTD23)
Saturday: 16.00 – 00.00

Location:
Nieuwe Binnenweg 23 (next to Rotown)