Bands on a Boat returns!

Op woensdag 29 juni start de kaartverkoop voor het immens populaire Bands on a Boat! Vaar door de Rotterdamse haven, geniet van het uitzicht én van twee left of the Dial-bands. Mooier kan bijna niet. De boottickets zijn alleen verkrijgbaar voor mensen die in het bezit zijn van een Left of the Dial-passe-partout. Kaarthouders ontvangen een mail waarin wordt uitgelegd hoe je aan zo’n gewild bootticket kunt komen, dus hou je inbox in de gaten!

Bands on a Boat returns!

Wednesday June 29th tickets to the immense popular Bands on a Boat will go on sale. Take a boat ride through the port of Rotterdam, during which you can enjoy the beautiful view AND two Left of the Dial bands! Band on a Boat tickets will only be available in combination with a 3 day festival pass, all ticket holders will be informed how to get their hands on one of those highly desired boat tickets, so keep an eye on your mailbox!