To start the week the best possible way, we’ve added 21 members to our Left of the Dial family!

Het houdt niet op! Brachten we twee maanden geleden een flinke stapel nieuwe Left of the Dial-namen naar buiten, vandaag hebben we maar liefst 21 nieuwe bevestigingen voor je. Laat de zomer maar snel afgelopen zijn zodat Left of the Dial kan beginnen! 

7EBRA (SE) • BED (NL) • Bo Ningen (JP) • BROWER (US) • Cucamaras (UK) • Deep Tan (UK) • Enjoyable Listens (UK) • Ethan P. Flynn (UK) • Go March (BE) • Gurriers (IE) • Hemelbestormer (BE) • Home Counties (UK) • Kaputt (UK) • Makthaverskan (SE) • Meltheads (BE) • Mewn (UK) • More Kicks (UK) • Peaness (UK) • The People’s Pleasure Grounds (NL) • Public Body (UK) • Soup! (UK) 

Bekijk de voorlopige line-up en luister naar alle acts via de Spotify-playlist

We're steadly moving forward with new confirmations!  Two months ago we released a huge pile of new Left from the Dial-acts, today we have 21 new confirmations for you. Let the summer be over soon so Left of the Dial can start!

NEW CONFIRMATIONS
7EBRA (SE) • BED (NL) • Bo Ningen (JP) • BROWER (US) • Cucamaras (UK) • Deep Tan (UK) • Enjoyable Listens (UK) • Ethan P. Flynn (UK) • Go March (BE) • Gurriers (IE) • Hemelbestormer (BE) • Home Counties (UK) • Kaputt (UK) • Makthaverskan (SE) • Meltheads (BE) • Mewn (UK) • More Kicks (UK) • Peaness (UK) • The People’s Pleasure Grounds (NL) • Public Body (UK) • Soup! (UK)

Listen to all acts via the Spotify playlist and check here the line-up with bio's and more.