The best Saturday ever: a new wave of artists announced

Wát een feest op deze zaterdag, we hebben meer dan 20 nieuwe Left of the Dial-namen voor je! We zouden er graag een paar voor je uitlichten, maar dat is onmogelijk, we vinden ze allemaal zo goed! Hopelijk heb je snel tijd om alle acts te beluisteren en je nieuwe favorieten te vinden. Ons weekend kan niet meer stuk, de jouwe vast ook niet! 

Heb je iets meer dan 3 minuten de tijd en wil je alvast een indruk krijgen van alle bands? Bekijk dan dit filmpje.

Bobbi Lu • Brooke Combe • Chuckamuck • Die Verlierer • Dommengang • Geo • Hachiku • Hallan • Holm • Hotel Lux • Liiek • Lucy Kruger & The Lost Boys • Michael Georgian • Mush • Odd Couple • Rifle • SKROETBALG • SNAYX • Trader • My Ugly Clementine

Some great news to share this sunny Saturday: we have more than 20 new Left of the Dial confirmations for you! We’d love to highlight some names, but that is just impossible, we think ALL acts are amazing. Hopefully you’ll soon find the time to check out all the acts and find your own favorites!

If you want a short impression of all the bands in just over 3 minutes, please watch this.

Bobbi Lu • Brooke Combe • Chuckamuck • Die Verlierer • Dommengang • Geo • Hachiku • Hallan • Holm • Hotel Lux • Liiek • Lucy Kruger & The Lost Boys • Michael Georgian • Mush • Odd Couple • Rifle • SKROETBALG • SNAYX • Trader • My Ugly Clementine