Merchandise

Wil je iemand of jezelf merchandise van hun favoriete festival en/of band geven? Kijk dan niet verder, want wij hebben precies wat je zoekt! Wat dacht je van de exclusieve Left of the Dial Baseball-longsleeve? Of merchandise van een van de bands die op Left of the Dial ’21 optraden? We hebben alle originele ontwerpen van Baby’s Berserk, CIEL, DEAFDEAFDEAF, Loupe, Opus Kink, Pizza Crunch, Speedboat, The Zen Arcade, LINN, EXWHITE, Daatura, Gwenifer Raymond, Saloon Dion, Joe & The Shitboys en Smudged in onze webshop!

Do you want to get your beloved merchandise from their favourite festival and/or band? Look no further, because we have exactly what you're looking for! How about the exclusive Left of the Dial Baseball long sleeve? Or merchandise from one of the bands that performed at Left of the Dial '21? We have all original designs by Baby's Berserk, CIEL, DEAFDEAFDEAF, Loupe, Opus Kink, Pizza Crunch, Speedboat, The Zen Arcade, LINN, EXWHITE, Daatura, Gwenifer Raymond, Saloon Dion, Joe & The Shitboys and Smudged waiting in our webshop!