Left of the Dial sold out!

Left of the Dial is uitverkocht! De familie is compleet, alle passe-partouts zijn op en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien in oktober!

We moeten alleen nog 100 bands boeken, hotelkamers regelen, 72 uur televisie maken, 12 podia inrichten, een aanmeerplek voor de boot vinden, de cateraar bellen, de zeecontainer op het plein laten zetten en polsbandjes bestellen, maar de promo-afdeling kan al naar huis! Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen, schrijf je dan in voor de wachtlijst. We zijn nog steeds aan het proberen om wat extra ruimte te creëren op het festival. We kunnen niks beloven, maar als dat lukt, krijgt iedereen op de wachtlijst als eerste bericht: waitlist@leftofthedial.nl

Left of the Dial is sold out! Our family is complete, all tickets are gone and we can’t wait to see everybody in October!

If you missed out, please sign up for the -> waiting list
We’re still looking for ways to expand our capacity. No promises, but if we manage to make some extra room, people on the waiting list will be notified first.