Tickets

Op mijn ticket staat alleen 18 oktober, kom ik er de 19e dan wel in?
Het ticketsysteem zet alleen de begindatum op het kaartje, maar geen zorgen, je ticket is gewoon voor beide dagen geldig.

Waar en wanneer kan ik mijn e-ticket omwisselen voor een festivalbandje?
Op het Eendrachtsplein staat niet alleen de wereldberoemde Kabouter Buttplug, je vindt er ook de Left of the Dial-servicebalie: een prachtige zeecontainer waarin ons team klaar zit om je ticket te scannen en je van een bandje te voorzien.

Mijn printer is kapot! Kom ik nu wel binnen?
Geen probleem, als je je kaartje op je telefoon hebt staan, kunnen we het gewoon scannen. Zet het scherm op maximale helderheid, dan gaat het ’t snelst.

Ik wil per se een bepaalde band zien, kan ik voorrang krijgen?
Voor elk optreden geven we 4 priority-passen uit. Daarmee kun je zo langs de rij lopen en direct naar binnen, hoe druk het ook is. De priority-passen worden zowel op vrijdag als op zaterdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur vergeven bij de servicebalie op het Eendrachtsplein. Uiteraard alleen aan mensen die in het bezit zijn van een passe-partout. Eén pas per persoon en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Hoe werkt de doorgeefservice?
Op vrijdagavond uiterlijk een half uur na de laatste band (eerder mag dus ook) meld je je bij de servicebalie om je polsbandje in te leveren. Wil je zelf je polsbandje doorgeven, dan krijg je gelijk een gloednieuwe mee. Ga je de persoon niet meer zien, dan kun je de naam doorgeven en dan kan hij/zij zaterdag zelf het polsbandje komen ophalen. Geen gedoe met proberen het bandje van je pols af te wurmen zonder het te breken. Left of the Dial regelt het voor je.
Heb je helemaal niemand om je passe-partout aan door te geven, maar vind je het zonde als er geen gebruik van wordt gemaakt? Lever dan vrijdag je polsbandje in en het festival zorgt ervoor dat het bij een minderbedeelde muziekliefhebber terechtkomt.

Ik heb een combiticket gekocht, hoe vind ik het hostel?
Als het goed is, heb je keurig een mail ontvangen met daarin alle informatie. Je kunt vrijdag tussen 14.00 uur en 21.00 uur inchecken bij Hostel Ani & Haakien aan de Coolsestraat 47-49. Om het je extra makkelijk te maken, ligt daar ook al je festivalbandje voor je klaar, dus vergeet niet je e-ticket te laten zien. Kun je meteen het festival induiken zonder in de rij te staan!